skolan ..

just nu sitter jag i skolan, har mentalträningsarbete.. det suger, gör det med tammy, men vi kommer ingenstans precis .. ;) haha som vanligt !
ne men sen idag blir det nationella jag vill verkligen inte :s  uuh ! men skönt att få det överstökat !!
Sen blir det solning med baby mysmys ! måste verkligen plugga teori idag med , vill ha mitt körkort nununu !! maaah jag får panik att det ska vara så jobbigt att ta ett körkort och varför pluggade jag inte mer till teorin första gången ? :O ååh ångest , men jag är sjukt glad idag att jag har klarat uppkörningen :)
nu vill jag verkligen bara ta studenten, är så trött som jag bara kan va på skolan .. vill bara spy på det !
denna veckan blir kort på torsdag börjar man vid 1 och så sen fredag blir man ledig och blir bara plugg x100 tyvärr , men vill få allt överstökat nu !
allt känns så jobbigt nu , det är för mycket för min
lilla hjärna ! menmen bara att kämpa igenom snart slut på det !

Åhh nu vill ja bara utomlands och mysa ! guuud så härligt , bara för det måste jag kolla resa idag vill åka med baby ju !

Puss / e ,



Jag klarade det ! :D

YES , jag klarade uppkörningen :)
Det var verkligen inte alls svårt har verkligen oroat mig i onödan ! haha, det jag fick göra var att köra motorväg sen mot ödåkra därefter blev det in mot fleninge och sen backa på en fet grusväg därefter tillbara mot vägverket :D det gick verkligen toppen , nu är det bara det förbannade teoriprovet kvar och det ska jag verkligen klara !! jag vill ha mitt körkort nu för det känns rätt surt att bli godkänd nu på körningen men det blev inget körkort..
Men men , snart ser ni mig på vägarna :D <3

nu ska jag inte göra mycket ska läsa igenom mitt tal jag ska ha i morgon på nationella, sen vid 6 blir det dans :) , har varit på jobbet också och fått papper och sånt .
Alltså guuud vad glad jag är idag helt sjukt ! , blir hem till baby sen och mysa !

Puss / e .



Bild på amanda, mig och elin sen fannys 20 års fest !

snartsnartsnart ..

ja då sitter jag här hemma palla inte skolan i en halvtimme typ så sjukt onödigt, för snart blir det körskolan.
Köra ca en timme sen blir det uppkörningen och snacka om att jag är nervös ! jag vet snart inte var jag ska ta vägen min mage snurrar bara runder, & illa mår jag ! :/ guuud !
Jag hoppas verkligen jag klarar detta , annars är det nog inte mening att jag ska ha körkort :s ,  så jag hoppas på det bästa !
Önska mig lycka till :)

Puss E

a double shot at love

kollar på a double shot at love, haha helt sjukt rätt roligt faktiskt.
Att så mycket folk bara kan ställa upp i  detta program , :D höhö !
aja , nu ska jag fortsätta kolla på det !
hadenice 


övningskört :)

har precis varit ute och övningskört , det gick as kalas :D körde nercabbat och allt riktigt härligt , as fint väder ju !
Så körde en lång runda in i stan hämta mamma och körde henne till nagelfix sen hem igen. så det var en mys tur :)
har precis pratat med baby, han har sträckt hälsenan :s , ioooh  , så räligt :*



Söndag

Jag har nu tagit mig tiden för att skaffa en blogg. 
jag ska försöka vara aktiv så mycket som möjligt :)
Idag är det söndag, har kommit hem från baby idag, har suttit och gjort pm, som är till nationella provet i svenska på tisdag uuh :/  så trist , helgen har varit lugn och mysig har varit med baby, vi har typ spelat guitarhero som vi äger på nu haha ! , sen har vi ätit gott , och bara myst !
uppdaterar senare kanske :)


RSS 2.0