Måndag

Ja, helgen var helt underbar !!
umgicks bara med mina sötisar , det var toppen. Det blev helsingborgsfestivalen osv.
Tack för allt !

Idag blir det bara jobb hela kvällen 12-21 KUL !
Vaknade tidigt idag för att åka in i stan med Cicci, är u hos mamma, ska fixa mig lite snart för ska ut och äta frukost med mamma :)

Skriver säkert ikväll ! Puss&Mys

skaffa dig ett liv hahaha !





Idag rycker du in gumman ! kommer sakna dig men du kommer spöa skiten ur killarna ! du är bäst ! <3

sjukt trött ..

vaknade av babys väckning i morse, skulle med in till stan så gick upp tidigt , kom hem somnade direkt igen sjukt trött !
som vanligt vaknade jag av att mamma kom in och hade handlat bullar så det var att gå upp och äta och så riktigt mys men var sjukt borta i hela kroppen hel knäppt :s .
Efter det gick vi ner i stan så fick jag lite ärende utredda.
- inne på nordea så  jag kan få min lön på mitt konto
- stadium och handla tröjor till jobb
- present till stellus
- in på len hud och kolla produkter till ansiktet
- gecko och göra hål i örat


men allt blev inte av riktigt när jag kom in på gecko så gick han på lunch så kunde inte idag så får förhoppningsvis bli i morgon :)
men det andra blev klart , känns bra !
efter det bar det av till jobb ! 14-21 , gick helt okej var bara sjukt seg hela dagen men det var ingen fara :)
kom hem vid 10 tiden åt bakpotatis, fläskfillé , tzatziki, efter det blev det jordgubbar och glass det var riktigt gottie !
Så nu ligger jag i sängen och ska sova för det är bara upp och hoppa klockan 6 i morgon väl att man har bilen i morgon hade aldrig orka gå uppp klockan 5 /:
sen blir det jobb till klockan 14 , sen berättar jag mer vad som händer under dagen men det blir bland annat att fira Stella <3

saknar min älskling nu :( , hoppas du har en trevlig kväll med bio och sånt ! <33

Torsdag

Idag har man varit ledig vilket är välbehövt !
Vaknade ganska tidigt idag, gick upp käkade bullar som mamma var och hade handlat sen stack hon till frissan och jag fixade mig, sen tog jag och bror bilen och hämtade upp henne och stack då till stranden, åkte även in om Rolf och Lena och snackade trevligt ! skönt att det är på bättringsväg nu , hopaps detta fortsätter <3
Oh jag känner hur jag har fått färg i ansiktet också idag, haha när jag kom till eliott precis han bara vad har du gjort med huvudet?! typ illröd för jag somnade i solen haha !
Så nu är jag hos eliott, vi ska dra till bjuv han vill sola. sen ska vi väl bara mysepysa lite och så ! har inte setts på 2 dagar nu så det är lite och ta igen ;p

I morgon är det jobbet som väntar och även hela helgen :( det suger ! men men ! sen är jag ledig ganska mycket nästa vecka väl det :D

ha det fint ! Puss <3



Tisdag

Hallå !

Ja idag har det varit ganska lugnt vaknade panikslagen hos älsklingen.. vet inte varför men det var nog för jag skulle äta frukost med mamma klockan 10 ca men jag  vaknade halv 10 och missade bussen.
Så gick upp gjorde ordning mig lite, vid 10 gick jag ut till bussen, men nej ingen buss kom så smsa Maria (Eliotts mamma) och frågade om hon skulle antingen till bjuv eller stan och det skulle hon så fick sjkuts fram till dörren :) LYX !
Åt frukost och så, satt ute på ballkongen så underbart väder det har varit idag !
Efter det tog vi bilen och mötte upp kompisar till oss på Sofiero där vi gick lite och hade mysigt åt glass och så. Sen var det bara att avbryta det och ta bilen till jobb .. sjukt tråkigt men fick göras! kom till jobb hade sån fruktansvärd huvudverk men det var bara att kämpa på !
Lugnt på jobb idag, skönt nog !
Har nu kommit hem, lagar mat och så sen blir det duschen och sängen som kallar på mig.

Ha det så bra sov så gott !
Puss & Mys , missuu <3



någon som vill köpa kattungar ? :)


Helgen är redan över.

Jahapp var ska man börja jag har inte gjort för mycket idag, det jag har gjort var att jag gick upp klockan halv 4 ca  i eftermiddags och gjorde ordning mig, var uppe ett tag innan dess och åt frallor med mamma gottie :)
Sen vid 4 tiden bar det av till jobb, jobbade 16.30-20.00 , efter det kom hem åt mammas goda Jamie Oliwers Potatis och fläskfilé och så, sen in i duschen oh sen sitter man här för I morgon blir det upp vid 5 tiden börjar jobba klockan 7 på morgonen till 1 så det är ganska kort dag, sen bär det väl av till E , som kom hem idag, orkade inte åka till honom idag och mamma ska ha bilen i morron och då hade jag fått gå upp hur tidigt som helst ju så nej tack och han hade suttit i bil i dag i timmar så ingen orkade så det får bli i morgon :) ska ta och göra mitt andra hål i örat i morgon det börjar närma sig sen ska jag in på gina och handla lite :) sen kommer brodern min hem i morgon också ska se om jag hinner träffa honom annars blir det på tisdag :)
Ne ha det nu så bra godnatt , Puss Puss <3



mysig dag i malmö

Kom hem skapligt igår, skönt det..
Vaknade i natt av att man har en full pojkvän som ringer och frågar en aning vimsiga saker, men somnar ganska snabbt efter lagt på.
Knackade på dörren klockan 9 i morse. Då var mammsen uppe och det var bara att fixa sig och köra till Malmö. Åt frukost där och så, gick och shoppade massor, mysmys var det och vi båda sa snart igen va? ;) klart det var mysmys !
Sen bar det hem och det blev jag som var förare då också, vi kunde köra ner cabbat var skapligt väder :)
Kom hem jag somnade efter gått ner med mamma och handlat mat. Sov till det var middag gott var det pasta och räkor , dom var stooora ! sen efter det blev det chokladpudding av kocken själv ! haha inte för det är något komlicerat men ändå ;p, blanda i pulver i mjölk och röra om det ger värk i ärmen haha !
Sen blev det jordgubbar på det gottiie!!

Ja sen blev allt som det blev ....

varför måste du vara där just nu ? <3

suttit och pratat med mammsen nu, hon gick och la sig och jag ska snart fixa mig, aw just det så guligt kajsa ringde mig också du är så sööt tack för du finns ! <3

I morgon skulle ju varit min lediga dag men nej emelie vad kan få dig och tänka det lixom?
för man ska ju jobba även om man ska vara ledig....
så 16.30-20.00 , ganska skön tid måste jag säga :) så sen hem och mysa för sen är det upp till jobb igen buhu :/ aja,
ha de så fint ! Tänker på dig ! <3



Äntligen Fredag ! :D

Äntligen har den efterlängtade fredagen kommit till oss !
Nu är man ledig lördag i alla fall, trodde jag skulle bli det på söndag också men fick förfrågan om jobba så tackade ja.
Ikväll blir det att ha trevligt med Mysanpysan ! :D
Babe har åkt till Motala :( bajs på dig då . saknar dig redan !
I morgon ska man nog åka till Malmö med mamma och kolla runder :)

nu ska jag in i duschen sen bär det ner mot stan, efter det hem och fixa och så sen träffa My :)

Ha det fint ! Pusss <3

jobb så det står en upp till ja ...

ja då har man påbörjat jobbet, och såklart jobbar jag en 100 % tjänst nu i sommar sjuuukt jobbigt ca 1 dag i veckan ledigt, sen vartannan helg. det är kämpigt men så är det , sen går jag på en 75% tjänst i ca 3 veckor vilket kanske är lite behagligare. men jag trivs riktigt bra på jobb mycket trevligt folk !
I morgon är man ledig helt underbart, ska sova ut och sen blir det att fixa massor av ärende.
se om man kan fixa till sig en ny mobil .. skulle vara välbehövt ..
åååh jag måste berätta äntligen har jag köpt min älskade rosa adidaströja ! riktigt muss ! ååh älskar den, jaa ! sen har jag tagit ett hål till i örat :) ska ta några till , så tre i ena 2 i andra :) sen har jag den i tragus också , nice !
haha ni skulle sett som jag och han som tog hålet skrattade, när jag tog det var jag inte berädd så small det till, blev skit rädd vi båda bara flabba hela tiden !! ;p;p hoppade upp i luften ju :$

mamma och sebbdullo har åkt til mormor och morfar, åkte i natt så blir borta till fredag, mamma kommer hem då, sebb kommer hem på måndag, så på lördag ska jag och mammi gå i malmöö och mysepysa :D
Fredag blir det utgång , någon som vill hänga på ?
Idag har jag och Eliott 1 år och 11 månader tillsammans också, ja tiden går...
Nu sitter jag i sängen klockan är mycket så ska snart sova. men lyssnar på Michael Jacksons music så sjukt underbart han dansa och sjöng !
galet ju ! , hehe
Ne nu ska jag fixa mig inför sängen ! ha det så fint !
 
Pussss

RSS 2.0