Italien

sitter nu hàr vid en dator i Italien p.g.a att det har regnat hela dagen riktigt bajs tràkigt, men det àr helt okej och sà. god frukost och trevligt sàllskap :)
Ja vet att ni har det riktigt hàrligt vàder hemma men det kommer hit ocksà !
Sitter nu och vàntar pà att nàgra andra ska komma tillbaka fràn affàren sà vi kan ut och àta sen shoppa :D

ha det sà fint vi hors i veckan !
Pussss


jag älskar dig !

sjuukt, jag har inte hunnit med att skriva här,ni vet ingenting om min student heller om du inte var hos mig och firade mig :) för börja med att säga tack till alla som varit vid mig hela vägen igenom..
Jag har nu tagit studenten det var regnigt men det var sjukt jäkla roligt ! fram tills min mobil klockan 2 på natten blev stulen .. :( det suger .
annars har allt varit bra ! just nu sitter jag hemma och tänker på min älskade baby att jag inte ska få träffa honom på 10 dagar :O shiiiet !
jag ska till italien i morgon, jag kommer missa en hel del bland annat älsklingens födelsedag och allt :(:( ååh , önskar över allt jag kunde fira den med dig ! men ska ringa dig och varje dag ska jag skicka kort :) <3<3<3<3<3<3
efter italien blir det jobb 7 veckor framöver .. ska söka mer nu också. man vet ju aldrig hur det går lixom. så det är bara att ligga på !
men nu ska ja packa det sista : ( saknar E så mycket jag har sån klump i magen av det så det är sjukt. försöker bara se framåt och att jag kommer träffa baby så snart , 10 dagar går ganska så snabbt i solen kan jag tro. hoppas det i alla fall.
aja, men ha det fint, här kommer lite bilder sen studenten !

jag älskar dig babe ! över allt och kommer alltid att göra det är du och jag det är så det ska vara ! , det finns ingenting som kan förstöra oss ! vi har en gång sagt alltid vi och så ska det förbli ! jag älskar dig så mycket !
ses snart , gråter bara jag tänker på det .. :'/ LOVE ! / din flicka














3 dagar

herre gud kan ni fatta 3 pluttiga dagar så är det den stora dagen :D:D
helt sjukt om 3 dagar springer man ut det är ofattbart, det käns som vi precis började första året på gymnasiet ju och nu tar man helt plötsligt studenten !! :o gud så härligt !
Veckorna som nu gått har jag bara tagit det lugnt festat lite varit med eliott och bara myst, betygen är satta, är ganska nöjd.
Idag vaknade jag hos älsk, gick upp halv 1 fixa mig var social med Maria , sen körde hon mig till bjuv åkte till stan med bror, gick och kollade kläder han ska ha på min student :) hitta jätta fina jeans sen hitta vi någon tröja men såklart inte i rätt storlek så blir på det i morgon igen för hans del.
jag har näääästan allt klart nu inför studenten, ska fixa det sista i morgon !
ååh det ska bli så skojskojskoj jag är sjukt pepp hoppas nu bara min förkylning förvinner så jag slipper vara Emelie med den röda näsan på studenten !
sitter nu hemma hos pappa, vill inte vara hos baby idag vill inte att han ska bli sjuk också så ska dit i morgon igen (A) mysmys !
Nu ska jag gå och snyta mig och ta en varm dusch så skriver jag mer i mrogon jag lovar jag ska bli bättre på detta , men nu den senaste tiden har jag inte haft min dator till hands så har inte varit så lätt, men ska fixa sig ;) ha det fint !
PUUSS !


RSS 2.0